:

Γεννήθηκε στη Πάτρα το 1990. Η μοίρα τα έφερε έτσι πριν από λίγα χρόνια να ασχοληθεί ερασιτεχνικά με τους Latin χορούς!
Έχει πάρει μέρος σε αρκετές χορευτικές παραστάσεις σε Αίγιο και Πάτρα .
Από το 2013 διδάσκει επαγγελματικά Zumba κατέχοντας τα πτυχία b1 and b2!
Τον τελευταίο χρόνο κάνει το επαγγελματικό του στους Latin/Ballroom χορούς!

Training Skills
  • Experience 100 %
  • Skills 100 %
  • Training 100 %

Meet Other Trainers

Working from home meant we could vary snack and coffee breaks, change our desks or view, goof off, drink on the job, even spend the day in pajamas

Ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια ερασιτεχνικά να χορεύει και κάνοντας ένα διάλειμμα για σπουδές είπε να ξαναρχίσει.... Μετά από τρία σχεδόν χρόνια χορεύοντας ερασιτεχνικά Latin είπε να κάνει αυτό που αγαπάει και τον εκφράζει και το κύριο επάγγελμα του !!! Έχοντας πάρει μέρος σε χορευτικές παραστάσεις σε Πάτρα και Αίγιο και μετά από συνεργασία με το Ladies Fitness Gym/Salon de ballet και έχοντας δουλέψει με παιδιά και μαμάδες του 2ου Δημοτικού Αιγίου και παιδιά και ενήλικες στο camping του ΟΤΕ αποφάσισε να κάνει τη δική του σχολή! Κάτοχος πτυχίων σε Latin & Ballroom χορούς και Β1 & Β2 Zumba instructor!!!
    Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1990, όπου και αποφοίτησε από το τμήμα πληροφορικής και ΜΜΕ. Ξεκίνησε χορό στην ηλικία των τεσσάρων . Ασχολείται με το κλασσικό μπαλέτο, μοντέρνο, σύγχρονο, jazz, hip hop, musical theatre και dance stretching . Έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις μπαλέτου ,musical και σε εκδηλώσεις του δήμου Πατρών. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σε σχολές και φεστιβάλ χορού σε Ελλάδα και Αμερική. Το 2013 ήταν μέλος της επαγγελματικής ομάδας χορού «OROXORO» με συμμετοχή στις παραστάσεις «ΝΗΜΑ» υπό την αιγίδα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Πατρών. Κάτοχος των εξής χορευτικών διπλωμάτων με διακρίσεις/distinction : -Advanced 1-Modern Dance Theatre -advanced 1-imperial classical ballet -gold medal-jazz dance Εγγεγραμμένη στο διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Imperial Society of Teachers of Dancing (I.S.T.D.) Πτυχία που επιτρέπουν και πιστοποιούν την συμμετοχή των μαθητών σε χορευτικά διπλώματα σε όλα τα επίπεδα και ηλικίες.